„Gábor” salátája

Hozzávalók:

  • 2 levél mizona
  • 1 nagyobb levél red giant
  • 1 levél naménia
  • 3-4 levél rukkola
  • 3 pitypang levél
  • 1 levél hóban zöld
  • 2 kisfej retek
  • 2 db paradicsom
  • olíva olaj
  • Parajdi só
  • bors
  • balzsamecet
  • díszítésnek 2-3 szem zöld olajbogyó

zoldsegsalata

Elkészítés:

Az összes zöldséget megmostam, 4-5 cm-es darabokra téptem. A retket és a paradicsomot szintén kisebb darabokra vágtam (1-2 cm kockákra). Ízlés szerint sóztam, borsoztam, 3 teáskanálnyi olíva olajat tettem és egy kevés balzsamecetet. Összekevertem! Olajbogyóval díszítettem!

Jó étvágyat kívánok hozzá!