Citrusos-tonhalas tésztasaláta

4főre

Hozzávalók:

  • 35 dkg orsótészta
  • 2 db sárga kaliforniai paprika
  • 2 doboz tonhal konzerv
  • 15 dkg gomba
  • 4 dkg kimagozott olajbogyó
  • 2 citrom leve
  • 12 dkg koktélparadicsom
  • 2 evőkanál reszelt parmezán sajt.

Elkészítése: A tésztát lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük.

Összeforgatjuk a kockákra vágott kaliforniai paprikával, a lecsepegtetett tonhallal, a szeletelt gombával és a az olajbogyó karikákkal.

Meglocsoljuk a citromlével,  óvatosan átforgatjuk, letakarva néhány órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt keverjük hozzá a félbe vágott paradicsomokat és szórjuk meg a parmezán sajttal.

citromos-tonhalas-tészta

Megjegyzés: kipróbálva, finom és kiadós.

Jó étvágyat !